Some pics..


Hälsat på hos Familjen Jeppsson/Mårtensson. (:


IKEA med mamma, mormor och bunni. Han tyckte det var kul att trycka upp sin glass i huvudet på mig ;D


Jag gjorde små söta cupcakes (:


Några av cupcakesën som gjordes i USA :D

Nu kom Tusse hem så nu blir det bakning och dags att sätta upp juldekorationerna. Ikväll kommer Johanna sen väntar en sjukt rolig helg WOOHOO :D

Kraam från Emeliee

Sweden.

Jag är hemma och mår bra. Skriver ett längre inlägg en annan gång, kanske ikväll om jag får tid.. Dagarna fylls av arbetssökande och kära återseende.

Nu ska jag köra ner och hämta Torbjörn sen ska vi upp till hans pappa på middag.

Kraam från Emeliee

Sista inlägget som au-pair i USA..

Hej!


Har precis kommit hem, har varit ute med Greta och Patty.. Faan, jag hatar att säga hejdå..

Fast det var inte hejdå, utan vi ses snart igen ( :

Jag hade middag med familjen innan ikväll och sa hejdå till Robert för jag kommer inte se honom imorgon.. :(

Allting känns så overkligt, ska jag flytta här ifrån? Ska jag hem till Sverige igen?

Gör jag rätt? Tänk om jag ångrar mig? Nej, jag gör rätt.. Jag följer ju mitt hjärta? Neej, men tänk om jag ångrar mig..

Haha, så tänker jag hela tiden.. Största tiden tänker jag att jag gjort rätt och innerst inne vet jag att det är rätt.. Det är bara så jobbigt att säga hejdå och allt kom så plötsligt.. Jag skulle ju ha tills April på mig att vänja mig vid tanken att åka hem.. Livet vänder snabbt..

Men men, jag åker ifrån Cleveland 2.50 pm imorgon och det känns fortfarande overkligt att jag inte ska komma tillbaks..

Jag ser fram emot att komma hem och få starta resten av livet som faktiskt börjar när jag kommer hem..

Torbjörn, jag tänker på dig och ber för att allt går bra på sjukhuset, så ses vi på fredag <3


I freaking did it and I had the time of my life.

Kraam från Emeliee


Tips!

Hej!

Jag känner att jag MÅSTE tipsa om en sjukt bra blogg som jag gillar riktigt mycket.

Jag kan stolt säga att det är min as snygga kusins blogg, kolla in den.. Ni som gillar mode, detta är verkligen en blogg för er ( :

Keep it up, Lovisa ( :

http://pfllw.devote.se/


Denna snygga blid la Isabell upp på facebook, för hon tycker det ska bli kul att jag kommer hem! Haha, kul bild!

Kraam från Emeliee

Världens bästa Greta!

Hej!

Jag njuter av tiden med värdfamiljen, speciellt mina fina värdbarn.

Ikväll efter min favorit mat (Tortillasoup) som min värdmamma så snällt lagade till mig, så körde jag hem till Greta. Hon jobbade så vi har tagit hand om hennes värdbarn, en bebis på cirka 7 månader. (:

Jag gav henne en film som jag köpt till henne "According to GRETA", Såg den i affären och kunde inte låta bli, hon är ju ändå världens bästa Greta <3

Vi kommer träffas en gång till innan jag åker hem, usch vill inte ens tänka på att säga hejdå till henne, men vi har redan planer på att ses till sommaren ( :


Första gången jag träffade Greta, vi ser så små ut. HAHA!


Strongsville ladies.


Miss crazy caramel and Miss sweet coco. ( :


Måna galna kvällar med bästa Greta. <3


Let's strike a pose.


LAAAAV.


I'll miss you, babe!


Många roliga besök på Cedar Point.


Little Italy.


Att man kunde komma så nära på så kort tid, laav yaa!

Nu ska jag faktiskt lägga mig för att vakna upp helt utvilad, eller det är planen.. Sen om jag kan somna är en annan femma, massa tankar som flyger runt i huvudet..

Kraam från Emeliee

I freaking did it!

Jag fick nyss ett lyckorus..

Asså, jag gjorde det verkligen.. Jag satte mig på ett plan mot USA helt ensam och endast 20 år gammal, där skulle jag bo och jobba hos en familj som jag aldrig träffat.

Jag är så jävla stolt och nöjd över mig själv att jag faktiskt gjorde det, jag upplevde det jag så länge drömt om. Jag åkte ifrån landet lagom och allt vad jag kände till och nu 7 fantastika månder senare vet jag vem jag är och jag har upplevt och lärt mig mer än jag någonsin kunnat anat.

Jag kommer hem med erfarenheter, vänner för livet och en familj i USA. Jag kan skatta mig själv lycklig och jag är så nöjd över att jag vågade åka!

Tack till Kimmels som gjort detta till 7 verkligen oförglömliga månader och tack till mig själv som gjorde detta möjligt!


I spread my wings and fly.

Jag har förresten haft en bra helg och jag njuter av denna lilla tid jag har kvar med min familj här. <3

Kraam från Emeliee

Lördag.

Min sista lördag som au-pair i USA..

Jag har en bra dag med mina fina värdbarn.

Tack till alla fina kommentarer, jag har inte riktigt insett hur många au-pairer och blivande au-pairer som läst bloggen, men gud vad kul att den hjälpt er!


Tack för alla oförglömliga dagar med er.

Kraam från Emeliee

Beslut.

Hej!

Jag har tagit det tunga beslut att avsluta mitt år tidigare. Detta kommer nog som en chock för de flesta, även så för mig. För jag har haft det så himla bra, kunde verkligen inte fått en bättre familj. Jag känner att jag vill hem eftersom min pojkvän är sjuk och jag vill finnas där för honom i denna tuffa tid.



Det var inte ett lätt beslut, det ska ni veta. Att lämna denna underbara familj som jag har här och alla fina vänner.. Speciellt Greta..


LAAAV.

Som alla sagt till mig måste jag vara självisk och tänka på vad JAG mår bäst av och då kom svaret ganska lätt. Torbjörn är den jag vill spendera mitt liv med och det betyder att jag vill finnas där för honom i tuffa tider och jag hade ångrat mig för alltid om jag inte funnits för honom genom detta.



Min familj här borta är så otrligt fina till mig, jag kan aldrig uttrycka min tacksamhet mot dem. Den kommer aldrig vara tillräcklig, kan inte förklara i ord hur mycket dem betyder för mig.

Min kloka värdmamma Andrea säger "Gud ger inte oss utmaningar som vi inte klarar av och det finns en mening med allt".. Hon har rätt, jag följer mitt hjärta och det tar mig hem till Sverige igen.


Tack för allt du gör för mig. <3

Ni får gärna tycka att jag ger upp och borde stanna och fullfölja mitt år, jag bryr mig inte vad ni tycker.

Ni kan komma tillbaks och säga något när ni suttit i samma situation och om ni varit i samma sits och klarat av att stanna. Cred till er!

Jag ser mitt beslut att avsluta tidigare som att jag håller fast vid den jag och är vad jag tror på och hur jag blivit uppfostrad. Att man ska finnas där för dem man älskar i vått och torrt, i jobbiga siturationer och nör livet bara leker på. Jag vet vem jag är och jag är den som tänker på alla andra före mig själv och kommer alltid vara den person och det är något jag är stolt över. Nu ska jag hem och fortsätta mitt liv där hemma, detta är ett nytt kapitel och jag är nöjd med mitt beslut.


Ingen kan ta mina minnen och erfarenheter ifrån mig.

Till min "värd"familj, Jag känner mig så himla lycklig att jag fått träffa er och att få bo med er har varit en ära. Ni är så underbara personer allihopa och jag har lärt mig så himla mycket från er. Jag kommer ALDRIG glömma er och jag hoppas att jag haft en positiv inverkan på era liv också. Jag ÄLSKAR er, ni vet vad jag tycker om er.



Jag åker ifrån USA på torsdag eftermiddag och landar i Köpenhamn tidigt fredag morgon och då börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det är väldigt jobbigt att lämna familjen här, men jag vet att vi kommer hålla kontakten och det är jag glad för.

Tack till alla som följt bloggen, era kommentarer har fått upp mitt humör många gånger.


Första bilden jag la upp i bloggen. Tänk att jag faktiskt tog mig hit trots allt.

Till alla blivande au-pairer, TA STEGET OCH ÅK IVÄG. Jag ångra inte en sekund av mina 7 månader här, låt er heller inte skrämmas av att någon där hemma kan bli sjuk så som det blev i mitt fall.. De hade blivit sjuka även om ni varit hemma och du hade stått utan din erfarenhet. Allt löser sig, ingenting är omöjligt!


Jag har världens finaste värdbarn och dem är i mitt hjärta för alltid.


Du är i mitt hjärta för alltid.

Kraam från Emeliee

RSS 2.0