Alfons.

Hej!

Jag saknar dig så himla mycket Alfons, att förlora sin bästa vän är svårt.

Fyfan, vad jobbigt detta är. Jag försöker göra andra saker för att inte gå under, men allt kommer hela tiden tillbaka till dig Alfons.

Jag tror inte att jag kan få in det i hjärnan att du faktiskt har lämnat oss. Du var ju bara 4 år och allt gick så fort, du blev sjuk och försvann från oss inom en vecka. Det är helt overkligt, jag älskar dig min älskling.

Lägenheten känns kanppt som ett hem längre.. Pappa & jag tycker mest att det känns som en lägenhet som vi besöker nu när du inte finns med oss längre. Det är så tomt här, jag saknar hur du låg på elementen, jag saknar hur du satte dig på armstöden på soffan när vi skulle äta, jag saknar hur du kom och trampa på mig och spann när jag låg ner. Jag saknar allt med dig! Du är min bästa vän!

Idag känns det extra tungt, för det var exakt en vecka sen du blev inlagd på sjukhuset i Malmö.. Jag vill inte ens tänka på hur jag säkert kommer må på fredag.. Då är det en vecka sen du somnade in..

Tack för allt du gjort för oss, tack för tiden vi fick tillsammans med dig. Det finns ingen som du och kommer aldrig finnas någon som du. ALLA SAKNAR DIG! Du var älskad av alla, tillochmed männsikor som inte ens gillar katter älskar dig. Förstår du hur fantastisk & underbar du är?

Sitter här och försöker plugga till provet jag ska ha om några timmar, men allt jag kan tänka på är hur ycket jag saknar dig. Jag vet att du är med mig föralltid, för du har en mycket speciell plats i mitt hjärta förevigt.

Så vi ska klara provet tillsammans idag, eller hur Alfons?

Kramar från Mamma, pappa hälsar också.





Ofattbart.

Jag förstår det inte.. Jag får inte in det, att vara hemma utan dig är hemskt!

Jag tröstar mig med att du har det bra nu. Det är det absolut viktigaste, att DU har det bra, för du förtjänar det absolut bästa. Du är min bästa vän för evigt.

Jag mår så dåligt, helt sjukt!

Jag saknar dig så jävla mycket, Alfons!

Jag älskar dig föralltid!


❤❤❤

Alfons blev tyvärr inte frisk.. Jag fick aldrig hämta hem honom :(

Min bästa vän somnade in 11.35 idag.

Jag är helt förkrossad och vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom detta!

Ord räcker inte till för att förklara vad jag känner.

Alfons, du kommer alltid att vara min bästa vän, det finns och kommer aldrig att finnas någon som du. Jag älskar dig & saknar dig något så fruktansvärt mycket. Jag vet att du har det bättre nu & det var skönt att få finnas vid din sida in i det sista. Även fast jag inte kan sluta gråta, men det bara för jag saknar dig så mycket, det fattas liksom en del av mig och min lilla familj här på grönsaksgatan. Du är den finaste katten i hela världen! JAG ÄLSKAR DIG!! ❤❤❤


.

Jag klarar inte av att förlora dig, min bästa & finaste vän!

Det är du som funnits där i alla svåra stunder, du son känner när jag är ledsen.. Du som kommer och tröstar. Jag behöver dig, Alfons!

Snälla bli frisk så jag kan få hämta hem dig! ❤

Jag saknar dig!


Hjälp.

Jag saknar dig! Snälla bli frisk ❤


Lugg

Hej!

Jag har klippt lugg, vad tycker ni?


Normal helg?

Hej!

Jag är ledig denna helg, Woohoo!

Jag fick för mig att det hade varit kul att åka upp till Stockholm, för min bror är där och hälsar på vår syster. Jag hade kollat tåg och flyg som passade, vi hade kunnat vara på väg om en timme eller två. Jag föreslår det för Torbjörn, men tyvärr har han handbollsmatch imorgon..

Arrh! Är så trött på att ALDRIG ha en "normal" helg.. En helg där båda är lediga och man kan göra precis vad man känner för.

Jag jobbar varannan helg och sen när jag är ledig.. Ja, då har Torbjörn fan sin j*vla handboll.. :/ det är VÄLDIGT ovanligt att vi har en "normal helg" det händer inte många ggr om året.. Tråkigt..

Aja, nu har jag klagar färdigt. Nu ska jag försöka ta till vara denna lördag som vi har tillsammans. För imorgon ska Torbjörn iväg.. :(

Ta hand om varandra och trevlig helg!

Kraam från Emeliee


Torsdag.

God morgon!

Hur är det med er?

Jag är trött som en gris.. Men nu ska denna damen köra till skolan.. :/

Känns som om jag kommer somna under lektionen :(

Kraam från Emeliee


RSS 2.0