My love.

Jag sitter och väntar på att Torbjörn ska komma hem från handbollsträningen..

Jag har fått ont i halsen så har fått ställa in planer idag. :/

Anyways, ibland känner jag för att komma in här och skriva något helt meningslöst..

Jag sitter just nu i handduk efter ett långt och härligt bad och lyssnar på lugna låtar på spotify, det har ändå varirt en bra dag och jag har fått roliga nyheter. Men än är dem hemliga.

Mannen är beräknad att komma hem om 5 minuter, då blir det mys för vi har inte setts mer ä 20 minuter idag. Igår bakade vi goda lussebullar, vi får se vad som händer ikväll. Kanske en omgång skitgubbe eller Kalaha?



Vi har bestämt oss för att ha kvalitetstid på kvällen i minst 30 minuter.. Lätt att komma in i en rutin att sitta vid varsin tv om kvällarna och det är så tråkigt. Nej, man ska njuta av varann.. Speciellt såhär i vintertid.

Ikväll blir det sängen tidigt, jag är trött av min onda hals och Torbjörn är alltid trött eftersom han jobbar heltid.



Kraam från Emeliee

I'm gonna do this step by step..

HejHopp!

Finns det en själ som läser här?

Anyways, jag tror jag är färdig med bloggen.. Jag känner inte att jag har något som jag vill dela med mig av, nu är jag ju hemma i vardagen igen. Det är skönt alltså och jag känner att jag tog rätt beslut, men jag känner inte för att skriva "Idag steg jag upp, satte igång musik, började städa och diska. Sen tvättade, sökte lite jobb. Jag blev glad när Torbjörn kom hem" För det är så varje dag ser ut i stort sett, men men..


My fav people in this world!

I helgen kom Johanna ner och det var så jävla roligt, saknar henne redan!

Jag har precis ringt CulturalCare och uppgett mitt kontonummer för man kan få återbetalning från försäkringen från den 13:de månaden och man får tillbaks över 2000 kr! Jävligt bra faktiskt! (:

För er som undrar, Torbjörn blir bättre och bättre för varje dag och är glad för att han kan jobba så nätt igen.

Jag klarar fortfarande knappt av att titta på bilder på Chiara och Cody, jag blir så ledsen. Jag vill ju kunna se och krama dem varje dag precis som innan..


I LOVE YOU GUYS AND YOUR IN MY HEART FOREVER, NEVER FORGET THAT! <3

Det är en overklig känsla att veta att för en och en halv månad sen var jag lyckligare än någonsin, nu sitter jag hemma i Sverige igen och oroa mig för min sambo, lägenheten, sjukpenning, jobb.. Ja, allt hände så snabbt.

Dock vet jag att jag tagit rätt beslut, det känns väldigt bra att vara hemma hos honom och sötta!

Jag tror också att de flesta au-pairer håller med mig när jag säger att man uppskattar allt man har hemma.. Jag uppskattar massa småsaker som jag bara ville bort från innan, det är härligt ( :

Jag är nöjd med mitt liv och vad jag har i mitt liv, härlig känsla som jag tappade i högstadiet då jag blev mobbad. Nu har jag hittat mig själv igen och mår bättre än någonsin, på riktigt.


Always and forever.

Jag vågar mer, för jag vet att mina ben lyfter fram mig var jag är hamnar i livet. Jag behöver inga stöttepelare längre och det är häftigt.

Nu ska jag gå till Coop och handla, det blir en ryggsäck på ryggen och mamma som sällskap. Så nu ska vi ut och ta oss genom denna snö. Det är fint med snö, men det är lite väl mycket för tidigt.

Jag skulle varit på arbetsintervju igår, men den blev inställd på grund av snön och likaså idag.. Jag är lite irriterad på snön idag!! JAG VILL BÖRJA JOBBA NU NU NU !!


För övrigt så saknar jag ihjäl mig efter denna galna miss choco!

Kraam från Emeliee

RSS 2.0