Telefonsamtalet.

Har precis pratat med mamman i familjen. :D:D:D:D:D:D:D

Kan inte beskriva hur bra det känns alltså, hon ska ringa imorgon igen. Kan hon inte imrogon på grund av barnen så ringer hon i helgen.

Hoppas hoppas att hon kan ringa imorgon. Vi skrattade hela tiden.

Nu ska jag äta en knäckemacka och sen sova.

Hörs imorgon!

Kraam från Emeliee

Kommentarer
Postat av: Madde

Hittade precis hit, fin blogg :)

Jag har själv pojkvän, dock bodde vi inte ihop innan jag åkte men vi har varit tillsammans i över 2,5 år. Jag har varit i au pair i Californien nu i över 2 månader och det funkar super med min pojkvän. Jag har det som du en mycket försående och snäll pojkvän. Vi har pratat mycket om det här men jag hade ångrat mig så otroligt mycket om jag inte hade åkt. Vi pratar nästan varje dag på skype eller facebook och han ska komma och hälsa på en vecka i mitten av april, längtar massor :D

Tror att det är jobbigare att bli den som blir lämnad kvar i vardagen i sverige men är man stark så klarar man det. Som au pair händer det så mycket hela tiden så tiden går så himla fort ändå :)

Haha vet inte varför jag skrev det här riktigt men jag vill bara önska dig lycka till med allt :) Ha det bra!

2010-03-12 @ 02:21:16
URL: http://johaanssonmadeleine.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej, ville bara lämna en kommentar jag är själv aupiar i Denver och har pojkvän sen 2½år tillbaka, Jag kan säga att åka ifrån honom har varit e bästa men också de värsta, som du säger hade man inte åkt i väg så hade de nog inte hållt och jag lovar dig de kommer gå jätte bra, bara man är förebredd på att de kommer komma tuffa stunder ibland, men du är super stark som klarar de & vågar göra detta öventyret :) Go girl!

2010-03-12 @ 04:26:56
URL: http://linaindenver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0