Cheesecake factory.

MUMS är allt jag har att säga.


Min mat, Chicken qusillda. Såå sjukt gott, detta är förresten en FÖRRÄTT. Jag orkar ungefär hälften.


Min äckligt goda efterrätt. ( :

Nu börjar jag jobba, jobbar mellan 3.00-8.00 och blir ledig på lördag istället. Förhoppningsvis blir det Cedar Point då :D

Kraam från Emeliee

Kommentarer
Postat av: mamma

WOW säger jag bara gud så gott det ser ut..

2010-07-05 @ 22:16:47
Postat av: mamma

Hej gumman

grattis till dina 3 månader i USA.Vi saknar dig men vet att du har det kanonbra hos din värdfamilj och alla dina nya vänner.

Njut och ta vara på tiden du vet att, livet går ej i repris..

Många kramar från familjen i Ystad

2010-07-07 @ 00:31:26
Postat av: Monica

ÅÅÅHHHHHHHHHHHH vad avundsjuk jag blir! Cheesecake factory är bara den bästa restaurangen i världen! Min favorit är Tuxedo, gissa om jag kan tråna efter den ibland... Grattis till dina 3 månader och jag säger precis som din mamma, njut av varje dag för det finns tyvärr ingen repris-knapp att trycka på men dock massor av plats i hjärnans avdelning för fantastiska minnen.Tänk Ystad i november, regnet bara öser ner och vinden piskar från Östersjön. Alla stadens invånare är sura och klagar på allt samt knuffas på Saluhallen vid det dagliga inköpet av malet kött till kvällens köttbullar. DÅ blundar du och plötsligt är du i Strongsville eller på Cedar point och du känner hur värmen sprider sig i din kropp och trots mörkret och alla sura runt dig börjar du att le för att må härligt bra resten av hela dagen. Detta fenomen kan inte ens nordöstlig rysk iskall vind stoppa!

Ha en riktigt härlig Ohio-dag!

2010-07-07 @ 07:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0